Anda ingin menurunkan berat badan dengan cepat, berkesan dan selamat? Rahsia turun 5-20 kg dalam masa sebulan tanpa perlu berlapar!

Tampil Kurus dan Langsing Bukan Lagi Angan-Angan Kosong Kerana Sudah Terbukti Ramai Yang Telah Berjaya Kuruskan Badan Setelah Mengamalkan Rahsia Ini!

Per : JANGAN TERTIPU DENGAN JANJI MANIS PRODUK DAN UBAT KURUSKAN BADAN!

Assalamualaikum dan Salam sejahtera buat pembaca website Kak Zura ini,

Masalah kegemukan berpunca daripada tabiat pemakanan yang salah dan sikap pemalas untuk bersenam. Namun, ia bukan lagi masalah dengan penyelesaian pengurusan badan yang akan kami bongkarkan sebentar lagi..

Anda sendiri mungkin mempunyai masalah lebihan berat badan atau setidak-tidaknya mengenali mereka yang mempunyai masalah ini. Mungkin ianya isteri ataupun suami anda, mungkin juga ianya adik-beradik anda sendiri, kawan-kawan, sepupu ataupun jiran. Mereka semua nak turunkan berat badan dan tentu sahaja telah mencuba berbagai cara.. TAPI MASIH GAGAL..

Kini terdapat produk yang telah terbukti lagi berkhasiat yang mampu membantu anda untuk menurunkan berat badan anda, tanpa perlu berlapar pun. Cubalah dalam tempoh seminggu dan lihatlah hasilnya nanti.

Dengan rahsia kami, anda mungkin tidak merungut lagi dengan masalah berat badan anda selepas ini!

…. dan sebagainya lagi…

Akhirnya, segala usaha dan pelaburan masa dan wang ringgit TIDAK mendapat hasil seperti yang diimpikan.

Anda masih lagi BERAT!! Anda tanya, kenapa susah sangat nak turun ni, nak turun sekilo pun susah…

Turunkan Berat Badan Dengan Cepat Dan Selamat!

Ketahui Rahsia Kurus yang diiktiraf oleh Pakar Kesihatan dan Kajian Sainstifik yang mampu menawarkan Program Diet Terhebat untuk anda tampil kurus dan langsing!

R
Diet sihat bagi menurunkan berat badan secara semulajadi
R
Melangsingkan tubuh badan dan mendapat bentuk badan yang ideal
R
Menyediakan bahan kandungan yang lengkap dan mencukupi seperti protein berkualiti tinggi, vitamin, mineral dan elemen-elemen yang diperlukan tubuh secara seimbang
R
Menghapuskan seluruh kandungan lemah terkumpul
R
Kelihatan jauh lebih muda setelah kurus kerana kulit tidak kendur tetapi makin sihat dan berseri
R
Program diet yang tidak membuatkan anda rasa lapar
Kini hasil kajian para saintis, satu formula TERBAIK yang mampu membantu anda menurunkan berat badan sekaligus membantu anda memerangi penyakit kritikal dan tampil lebih cantik, hensem, segak dan bergaya!

Setelah 14 tahun Kak Zura dalam bisnes ini, ia bukan lagi menjadi rahsia kepada penurunan berat badan kami. Sudah ramai yang menghubungi Kak Zura untuk mendapat khidmat nasihat bagaimana nak turunkan berat badan cepat dan selamat dengan produk Alpha Lipid SD2 ini. HEBAT BUKAN??

RAHSIA pelangsingan badan terunggul, yang telah merubah hidup ribuan pengguna yang menghadapi masalah OBESITI, kegemukan dan lebihan berat badan… YANG PASTI ANDA TIDAK AKAN KECEWA.. 🙂

Kak Zura

Body Engineer, Diamond Executive New Image

Memperkenalkan Program Diet Terbaik!

ALPHA LIPID SDII

Produk penurunan berat badan yang terkenal di New Zealand ini telahpun berada di pasaran Malaysia dari Mei, 2012 lagi. Semenjak dari hari pelancaran itu, Alpha Lipid SDII telah membantu ribuan pengguna menurunkan berat badan secara semulajadi, cepat dan selamat!

Apakah Alpha Lipid SDII?

Alpha Lipid SDII dibangunkan dari hasil kajian yang berterusan ahli perubatan dari Harvard Medical University iaitu Dr. George Cahill dan Dr. George Blackburn. Produk ini mengabungkan beberapa kandungan berkualiti tinggi yang terdiri daripada:

Formula Rahsia Alpha Lipid SDII

Kandungan Alpha Lipid SDII direka khas untuk mempercepatkan proses penurunan berat badan dan mengekalkannya* dalam jangkamasa panjang.

R

Ekstrak Daun Teh Hijau

  • Meningkatkan metabolisma
  • Meningkatkan penggunaan tenaga
  • Bahan antioksida yang kuat
  • Pemeliharaan Jantung
  • Antibacterial & Antiviral
R

Formula Tinggi Protein

  • Memperbaiki jisim otot
  • Meningkatkan metabolisma
R

Serat Tambahan

  • Membantu sistem penghadaman (melawaskan)
  • Memberi rasa kenyang lebih lama (elak Gastritis)
R

Formula Apha Lipid

  • Untuk penyerapan nutrien dan vitamin yang lebih baik dan berkesan

Kuruskan Badan Dalam Sebulan Saja!

Ya betul, sebulan dari pengambilan Alpha Lipid SDII ini anda sudah boleh kurus dan langsing. Alpha Lipid SDII adalah satu produk penurunan berat badan yang berasaskan soya protein isolote yang terpilih dan bergred tinggi, serat soya, diperkayakan dgn asid amino, vitamin A,B,C,D,E, mineral dan ekstrak daun teh hijau.

Alpha Lipid SDII bukanlah ‘meal replacement’ yang memerlukan anda berlapar tetapi ia adalah ‘meal supplement’ dimana anda perlu makan tanpa meninggalkan masa makan anda. Melalui program ini, anda tidak akan merasa letih dan kelihatan lesu malah ia akan memberi anda tenaga walaupun proses pembakaran lemak terjadi. Anda tidak perlu berlapar kerana anda masih boleh mengambil makanan lain yang disyorkan semasa menjalani program Diet Alpha Lipid SDII.

Kelebihan Alpha Lipid SDII

R
Selamat dan efektif kerana bersumberkan alam semulajadi.
R
Memegang rekod dunia penurunan berat badan sebanyak 64kg dalam masa 1 bulan.
R
Berdasarkan jumlah jualan di Asia-Pasifik sahaja, Alpha Lipid SDII telah berjaya menurunkan sebanyak 6000 tan lemak di seluruh dunia sepanjang 21 tahun di pasaran.
R
Alpha LIpid SDII adalah program penurunan berat badan yang pertama di dunia yang mengamalkan teknik diet karbohidrat rendah.
R
Penurunan berat badan pada kadar 250g-500g setiap hari.
R
Pada setiap 500g lemak yang dibakar ditukarkan menjadi tenaga kepada 3000 kalori.
R
Tiada masalah kulit kendur & berkedut kerana Alpha Lipid SDII berasaskan protein soya.
R
Tidak perlu berlapar. Program Alpha Lipid SDII mewajibkan anda makan 3 kali sehari.
R
Membantu mengurangkan masalah kesihatan berkaitan obesiti.

Kelebihan Alpha Lipid SDII

Formula Alpha Lipid SD2 seperti kandungan Ekstrak Daun Teh Hijau, Serat Tambahan, Alpha Lipid dan Protein Tinggi inilah yang menjadi rahsia kepada peningkatan tahap metabolisma dan kesan penurunan berat badan anda. Lemak dibakar secara SEMULAJADI dan bukan secara paksaan!

*Disclaimer: Kadar penurunan berat badan adalah berbeza bagi setiap individu kerana tahap metabolisma badan setiap individu adalah berbeza mengikut jantina, umur dan kecekapan sistem badan.

Rahsia Kuruskan Badan Yang Mudah Diikuti

R
Timbang berat anda pada permulaan pengambilan Alpha Lipid SDII.
R
Ukur ukuran lilit pada semua bahagian badan anda seperti dibahagian lengan, pinggan, paha dan lain-lain.
R
Tambahkan 2 sudu penuh Alpha Lipid SDII kedalam 200 – 250 ml air sejuk.
R
Kurangkan makanan Karbohidrat, juga makanan dan minuman manis.
R
Tingkatkan penggunaan makanan segar seperti sayur-sayuran dan makanan berprotein.
R
4 gelas Alpha Lipid SDII sehari akan membekalkan anda dengan 100% zat pemakanan yang diperlukan oleh tubuh anda untuk TENAGA TINGGI dan tubuh yang RAMPING LAGI SIHAT.
R
Pengambilan buah-buahan adalah TIDAK DIBENARKAN semasa menjalani program ini kerana kandungan fruktosa dalam buah-buahan adalah tinggi.
R
Dalam program ini, kadar karbohidrat harian yang perlu diambil hanyalah antara 20 – 35 gram.
R
Selain itu anda dinasihatkan minum 8 gelas sehari untuk menggantikan terus-menerus cairan di dalam tubuh.
R
Apabila anda mengurangkan pengambilan Karbohidrat dan Makanan Berlemak, maka dengan semulajadinya pembakaran lemak yang disimpan dibadan kita akan dibakar oleh metabolisme badan.
R
Anda juga memerlukan protein yang cukup untuk menggantikan sel-sel yang telah mati.
R
Alpha Lipid SDII akan bertindak sebagai catalyst atau penggalak pengurangan berat badan secara semulajadi dan ianya terbukti berkesan dan selamat.

Contoh Diari Pemakanan

Setelah Anda Mendapat Berat Yang Ideal…

Anda boleh mengurangkan pengambilan Alpha Lipid SDII kepada 2 kali sehari atau boleh juga terus berhenti dari mengambilnya, mengikut fasa-fasa tertentu seperti berikut:

* CCLM = Critical Carbohydrate Level of Maintenance

Berat ideal anda akan kekal selagi anda mengikut fasa Alpha Lipid SDII di atas.

ANDA BOLEH MONITOR TAHAP PEMBAKARAN LEMAK ANDA!

Alpha Lipid SD2 adalah satu program diet yang berasaskan kepada Ketosis iaitu proses semulajadi pembakaran lemak kepada tenaga.

Oleh itu, BERDIET DENGAN ALSD2 ANDA TIDAK BOLEH MENIPU!! Tahap pembakaran lemak boleh diukur dengan menggunakan KETONE STRIP / KETO STICK. Masa terbaik untuk melakukan pemeriksaan adalah pada hari ke-3 hingga hari ke-7 pengambilan Alpha Lipid SD2.

Beribu Orang Telah Mendapat Manfaat Daripada Penggunaan SD II. Mereka Berjaya Kurangkan Berat Badan & Buang Lemak Degil Yang Sering Melekat Pada Tubuh!

 

Testimoni Alpha Lipid SDII

Alpha Lipid SDII telah terbukti membantu menurunkan berat badan dengan berkesan dan efektif. Anda boleh menilai sendiri pada testimoni pengguna Alpha Lipid SDII yang semakin banyak tersebar di laman Facebook dan media massa.

Jika anda mahu, anda juga boleh menjadi sebahagian dari mereka yang telah berjaya menurunkan berat badan dengan Alpha Lipid SDII.

TESTIMONI TERBARU ALPHA LIPID SD2 – KELLY LAI BERJAYA TURUN 15KG DALAM MASA 5 BULAN

*Disclaimer: Kadar penurunan berat badan adalah berbeza bagi setiap individu kerana tahap metabolisma badan setiap individu adalah berbeza mengikut jantina, umur dan kecekapan sistem badan.

*Disclaimer: Kadar penurunan berat badan adalah berbeza bagi setiap individu kerana tahap metabolisma badan setiap individu adalah berbeza mengikut jantina, umur dan kecekapan sistem badan.

CARA MINUM ALPHA LIPID SD2

HAZURA HASHIM BANI

HAZURA HASHIM BANI

BODY ENGINEER

p/s – Anda mungkin sudah bosan dengan produk/ program pengurusan badan yang pernah anda ikuti sebelum ini kerana semuanya menghampakan.

p/p/s – Dengan Alpha Lipid SD2, ia mampu membantu anda untuk memiliki berat badan seperti yang anda idamkan selama ini tanpa ragu-ragu.

p/p/p/s – Cepat bertindak kerana nilai produk tersebut bakal dinaikkan. Lambat anda beli, dan jika kami kehabisan stok, anda mungkin terpaksa tunggu sehingga 2 minggu lagi untuk dapatkan produk killer ini! Minta maaf, demand terlalu tinggi ketika ini..!

Cepat anda beli, Cepat anda bermula, Cepat anda dapat hasilnya! Klik Sini Untuk Tempahan Alpha Lipid SD2!

KLIK DI SINI untuk mengetahui PAKEJ HARGA ALPHA LIPID SD2!

* Klik pada butang tempahan di atas untuk mengetahui cara pembelian dan pembayaran melalui bank/kad kredit/PayPal

** SILA KLIK pada butang tempahan di atas untuk mendapatkan ALSD2 anda dengan segera!

Shares
error: Content is protected !!