TUNGGU DULU!!

KAMI ADA PAKEJ PROMOSI UNTUK ANDA..
Jika anda membuat pembelian Alpha Lipid SD2 sekarang, kami menawarkan 3 promosi pakej untuk pilihan anda.

Ambil tindakan SEGERA kerana promosi ini adalah TERHAD!

Caranya mudah sahaja, jika anda upgrade pakej anda, maka anda akan menikmati lebih banyak HADIAH PERCUMA dan TAWARAN BONUS yang lebih hebat..!

Jika diberi pilihan.. Anda Nak Jadi PENGEDAR PRODUK ALPHA LIPID SD2?

Inilah peluang anda untuk menjana pendapatan RM500-RM3000 sebulan dengan produk terlaris Alpha Lipid SD2! Segalanya menjadi sesuai bagi kesemua golongan. Jika anda…

 • seorang yang bekerja sepenuh masa di pejabat,
 • seorang suri rumah,
 • seorang pelajar,
 • malahan jika anda seorang penganggur terhormat,

kami akan tunjukkan bagaimana produk yang mendapat permintaan tinggi ini mampu memberikan pulangan kepada anda!

Adakah 1 tin  SDII cukup untuk seminggu??

 • Ya jika diambil mengikut sukatan yang disarankan. Ini kerana New Image telah menetapkan jumlah gram untuk 1 tin tersebut untuk 1 minggu.
 • Alpha Lipid SD2 (Alpha Lipid SDII) memberi kesan 2-5 kg seminggu. Provided jika betul-betul ikut menu diet dan cara yang betul. Pastikan guna ketostik untuk cek ada pembakaran lemak anda semasa berdiet. Jom baca apa perubahan semasa berdiet dengan Alpha Lipid SD2 dari seminggu ke seminggu (KENAPA PERLU MINUM ALSD2 UNTUK SEBULAN?)

Adakah berat badan akan kembali naik berhenti selepas mengambil Alpha Lipid SDII??

 • Kami syorkan utk ikuti program diet kami selama sebulan bg dpt kesan optimum dimana pembakaran lemak berlaku dan akhirnya kalori dlm badan ditukar menjadi otot. Pada masa ini bila kita stop  pun berat kita akan ‘maintain’

Bolehkah pesakit Thyroid mengambil Alpha Lipid SDII?

Boleh InsyaAllah sebab ianya semulajadi, malah ianya mempunyai kandungan vitamin dan mineral yang mampu memberikan zat tamabahan kepada tubuh badan

Adakah ALSD2 selamat untuk semua?

Secara umum, kebanyakan yang mengikuti program ALSD2 merasa selesa dengan perubahan positif yang berlaku dalam proses penurunan berat badan.

Namun ada juga yang memerlukan nasihat pakar kesihatan sebelum mengikuti program ini, mereka terdiri daripada :

 • Ibu mengandung & menyusukan anak (anak bermula 6 bulan ke atas baru boleh itupun alsd2 2 kali sehari dan harus makan sedikit karbo)
 • Individu yang mempunyai tahap kesihatan yang serius, khususnya penghidap kencing manis yang bergantung kepada insulin, hati, buah pinggang atau neurologikal
 • Individu yang berumur dibawah 18 tahun
 • Individu yang alah terhadap soya

Bolehkah semua orang kehilangan berat badan dengan diet ini? saya sudah cuba pelbagai cara tetapi tidak berhasil.

 • Ya! Semua orang akan kehilangan berat badan dengan Slim Diet II. Perbezaannya Cuma berapa banyak dan kecepatannya. Tiada siapa, melalui satu tempoh masa , boleh mengekalkan berat badan mereka dengan rancangan penurunan berat badan dengan cepat hanya 800 kalori sehari. Ia perlu menjadi kehilangan lemak berpanjangan apabila menggunakan diet sebagai satu sumber pemakanan. Sifat membuat lelaki membakar lebih kalori daripada wanita; oleh itu lelaki dapat mengurangkan berat badan lebih cepat.

Nak Tahu Lagi Soalan Lazim Yang Lain? Klik butang ini 

Shares
error: Content is protected !!